Service

Home > Service

Beste service in Regio Rijnmond

Een niet werkende pinautomaat of kassasysteem kan een groot probleem zijn. Wanneer jouw klanten niet kunnen betalen, is er een risico dat je omzet misloopt. Je wilt als ondernemer dit risico voorkomen. Dat kan met betrouwbare systemen en diensten.

Voor support, reparatie en onderhoud bieden wij 3 verschillende service abonnementen aan. Hiermee ben je verzekerd van een goed werkend betaalsysteem, wat er ook gebeurt. Voor onze abonnementen geldt een 100%-garantie: wij lossen je probleem hoe dan ook op. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw storing snel verholpen is en je geen omzet misloopt.

Welpos On-Call

9,95per maand
 • Telefonische support: 09:00 - 17:00
 • Onsite support: Binnen 8 uur, pay as you go.
 • Vervangende hardware: niet inbegrepen
 • Regio: Landelijk

Welpos Dichtbij

15,95per maand
 • Telefonische support: 09:00 - 22:00
 • Onsite support: Binnen 1 uur, inclusief.
 • Vervangende hardware: wel inbegrepen
 • Regio: Rijnmond

Welpos Zeker

19,95per maand
 • Telefonische support: 09:00 - 22:00
 • Onsite support: Binnen 1 uur, inclusief.
 • Vervangende hardware: wel inbegrepen
 • Regio: Rijnmond

FAQ

Heb je een vraag over je betaalsysteem of onze service? Hier vind je de meest gestelde vragen.
Voor specifieke vragen over pinautomaten kun je terecht bij onze pagina met gebruikershandleidingen. 

Elk kassa type is anders. Wij kunnen je helpen met de juiste handelingen. Neem contact op met ons via de chat of WhatsApp.

Verschoven boekingsperiode kan alleen wanneer je een betaalautomaat-contract hebt bij CCV. Om dit te kunnen gebruiken moet er een wijziging worden aangevraagd op je contract. Wij kunnen je hiermee helpen.

Servicecontracten zijn te wijzigen tot 1 maand voor de opzegtermijn. Stuur ons een bericht wanneer je dit wilt aanpassen. Onze servicecontracten zijn per jaar. De nieuwe periode begint altijd op 1 januari. Zo is het altijd duidelijk wanneer je contract afloopt.

Druk op de meest linkse paarse functietoets om het menu te openen. Kies MANAGER MENU. Voer het manager wachtwoord in en bevestig met de groene toets. Kies RAPPORTEN. Kies TERMINAL. Kies FINANCIEEL. Kies HUIDIGE PERIODE. Kies ALGEMEEN. Het totalenrapport wordt nu afgedrukt.

Fooi is een optionele dienst op je betaalautomaat-contract. Hiervoor is een contractwijziging nodig. Stuur ons een bericht indien je fooi wilt gaan accepteren.

Ga op de kassa uit de registratie stand, druk op INSTELLINGEN. Kies voor POS-INSTELLINGEN. Ga naar STAMGEGEVENS en kies dan voor ARTIKELEN. Zoek het desbetreffende artikel en wijzig dit, druk op OPSLAAN om de wijzigingen door te voeren.

Onze servicecontracten hoef je niet verlengen. De nieuwe periode gaat automatisch in.

Eenmalige rapportage kan bij ons worden aangevraagd. Stuur ons een bericht als je de rapportage wilt ontvangen. Het aanleveren van een rapportage duurt meestal 5 tot 10 werkdagen.

Heb je toch nog vragen dan kun je gebruik maken van onze chat, contactformulier of je kunt bellen naar 0180-318100

24/7 contact
Vragen? neem contact op!
Vragen? Neem contact op?