Betaaloplossingen voor de retail

Home > Betaaloplossingen > Betaaloplossingen voor de retail

Betaaloplossingen in de retail

U helpt uw klanten graag goed en snel, ook aan de kassa. De totaaloplossingen van Welpos bieden volop betaalgemak, in iedere winkel. Van grootwinkelbedrijf tot pop-up shop.

ongoing-cashless-business

Betaalsysteem op orde

Uw winkel is pas compleet met een betaalsysteem dat op rolletjes loopt. Daarbij gaat het steeds vaker om pinbetalingen en contactloos betalen. Welpos heeft voor iedere winkelier een totaaloplossing in huis.

Betaalgemak

Bij onze betaaloplossingen staat uw betaalgemak voorop. Daarom worden transacties al binnen 24 uur op uw rekening bijgeschreven. Heeft u al een kassasysteem? Wij kunnen dit zeer kosteneffectief voor u uitbreiden met andere oplossingen, zoals een pinapparaat. Daarnaast werkt Welpos samen met verschillende gerenommeerde softwarepartijen en faciliteren we internationale betalingen, zoals creditcards (Visa, MasterCard en American Express).

verzetten-dagopbrengst-ccv
welpos-service

Ondersteuning

Heeft uw bedrijf al een pinsysteem? Kies dan voor ons als servicepartner! We bieden 24/7 telefonische ondersteuning als u die nodig heeft. Zonder lange wachtrijen: bij ons krijgt u direct een vakman aan de lijn, die u de adviezen en instructie geeft die u nodig heeft.

Er zijn geen berichten beschikbaar.

Klant cases:Lees hoe wij onze klanten van dienst zijn

Partners

Home Town
“De service is goed, als wij bellen staan ze altijd klaar!”

Home Town

Caroline Steens

The Denim Store
“De kassa is super gebruiksvriendelijk en de service is geweldig. Welpos is altijd bereikbaar ook in het weekend.”

The Denim Store

Bram van Leeuwen

CCV
Worldline