Betaaloplossingen voor de vereniging

Home > Betaaloplossingen > Betaaloplossingen voor de vereniging

Betaaloplossingen voor de vereniging

Het betalen op de vereniging kan een stuk makkelijker en veiliger. Met een besloten betaalsysteem bijvoorbeeld, zodat uw leden alles met een pas of armband afrekenen. Gehannes met contant geld en bankpassen is daardoor verleden tijd.

cashless-betaalmethode

Betaalgemak

Met een besloten betaalsysteem biedt u de leden én de vereniging volop betaalgemak. Dankzij ons geïntegreerde systeem komt er een einde aan het gedoe met cashgeld, pinpassen en vergeten pincodes.

Betalingen verlopen voortaan via de bankpas, bank-app op je telefoon, een speciale pas of armband. Ieder verenigingslid kan zo eenvoudig contactloos afrekenen.

Omzetverhogen

Uit ervaring weten wij dat door deze snelle vorm van betalen de omzet van uw vereniging omhoog gaat. Of het nu gaat om een voetbalclub of studentenvereniging.

Ook is ons betaalsysteem zeer geschikt voor een feestweek, lustrum en festival. Uw evenement krijgt hierdoor bovendien een uniek tintje. Een ander voordeel is dat op rekening betalen, facturen uitdraaien en transactieoverzichten raadplegen tot de mogelijkheden behoren.

Welpos biedt een kosteneffectieve oplossing voor uw betaalgemak.

omzet-laten-groeien
welpos-service

Ondersteuning

Heeft uw bedrijf al een pinsysteem? Kies dan voor ons als servicepartner! We bieden 24/7 telefonische ondersteuning als u die nodig heeft. Zonder lange wachtrijen: bij ons krijgt u direct een vakman aan de lijn, die u de adviezen en instructie geeft die u nodig heeft.

Er zijn geen berichten beschikbaar.

Klant cases:Lees hoe wij onze klanten van dienst zijn

Partners

Home Town
“De service is goed, als wij bellen staan ze altijd klaar!”

Home Town

Caroline Steens

The Denim Store
“De kassa is super gebruiksvriendelijk en de service is geweldig. Welpos is altijd bereikbaar ook in het weekend.”

The Denim Store

Bram van Leeuwen

CCV
Worldline